lodnitelegraf80x80Ahoj páni Kapitáni!
Na vaší, jistě oblíbené :), webové stránce TugTowing.CZ nastalo několik drobných změn, na které bych Vás rád upozornil.
Info
Byly dolněny seznamy:

Podívejte se prosím na ně a v případě, že najdete nějaké chyby, nesrovnalosti a pod., tak mi prosím napiště, abych to opravil či doplnil a seznamy tak byly opravdu aktuální.

Dále byly na webu zveřejněny:

TugTowing.CZ má nový videokanál na YouTube.com Budou zde zveřejňovány videosnímky z jednotlivých soutěžních setkání. Zatím je chudičký, ale časem se určitě rozšíří. Najdete ho na adrese: http://www.youtube.com/user/TugTowingCZ Můžete se také přihlásit k odběru novinek na tomto kanéle, kliknutím na tl. Odběr. Videa od jiných autorů se Vám zobrazí po kliknutí na odkaz „Oblíbená videa“ v hlavičce.

TugTowing.CZ můžete sledovat také na Facebooku, kde jsou stránky na adrese: http://www.facebook.com/pages/Tug-Towing-CZ/11302185209879 nebo otevřená skupina TugTowing na adrese: http://www.facebook.com/groups/179193805444978/

TugTowing.CZ vede registr remorkérů pro tug towing (https://www.tugtowing.cz/?page_id=33). V současné době bylo potřeba si stáhnout excelovskou tabulku (https://www.tugtowing.cz/doc/Tabulky/SeznamRemorkeruTT.xls), tu vyplnit a zaslat zpět. S využitím služby Google Documents jsme pro Vás připravili možnost, jak svůj remorkér registrovat on-line. Podívejte se prosím na tuto registraci a zaregistrujte svoje remorkéry. Uvidíme, zda se tento systém osvědčí. Nový registrační formulář najdete na adrese:
registrační formulář (https://www.tugtowing.cz/?page_id=1969)
seznam nově registrovaných remorkérů (https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AjotTqqfqyHTdENnY0pwbFl3TE9sS09RS3ZKTEE5YlE&hl=cs#gid=0)

Výzva
V nové sezóně bychom opět rádi pro Vás připravili zajímavé tratě. Možná Vás napadl nový manévr nebo překážka. Proto bychom Vás chtěli poprosit abyste si to nenechali pro sebe a svoje nápady nám poslali. Vaše nápady pak zveřejníme, aby je ostatní mohli tak0 posoudit. Do provozu bude uveden nový vlek, jehož testy proběhly letos na TTWS 2011 v Příbrami. Zkoušky dopadly nad očekávání dobře. Nyní potřebujeme pro vlek vymyslet nové manévry. Proto Vás vyzíváme:

  • navrhněte manévry pro vlek – jeřáb (parametry vleku (https://www.tugtowing.cz/?page_id=37 poslední v seznamu), video kde je zachycena testovací plavba (http://www.youtube.com/user/TugTowingCZ#p/u/2/ZcQbYhI_EDc))
  • navrhněte nové manévry nebo překážky pro tlačné remorkéry
  • navrhněte nové manévry nebo překážky pro klasické soulodí
  • navrhněte trať do Mostu, plocha bazénu 8x16m
  • navrhněte úpravy pravidel pro TT
  • jakékoliv vylepšení pro „TT cirkus“

Nikdo Vám nezaručí, že vaše nápady budou uplatněny. Minimálně budou pro nás nesmírně cennou inspirací.
Veškeré potřebné informace pro návrh tratí najdete na adrese:

Mějte se fajn a tug towingu ZDAR !!! 🙂
Keba