propoziceTato regata je náhradou za zrušenou regatu Víkend s Tug Towingem, která se měla konat v Jindřichově Hradci. Regata nebude započítávána do Tug Towing Cup 2016. Jedná se o neoficiální setkání všech příznivců tug towingu. Pokud bude účast a zájem, uspořádáme na místě jednokolovou regatu.

Podmínky účasti

Regaty v tug towingu se může účastnit každý, kdo má model remorkéru, který vyhoví i nevyhoví pravidlům pro tug towing. V případě, že se budete chtít přijet podívat jen jako diváci není problém, jedná se o veřejné prostranství. Účast pouze na vlastní nebezpečí, setkání nemá pořadatelskou službu! O své účasti můžete dát vědět v diskusi pod propozicemi.

Termín a místo

Kdy ?
21. května 2016 od 10:00 hod.

Kde ?
Sejdeme se v Praze na Proseku v Parku přátelství u centrálního kruh.
K dispozici oficiálně nebude nic, jedná se o veřejné prostranství (park), WC je v nedaleké Pizzerii nebo na stanici metra.

Místo konání na mapě

Souřadnice: N 50°7.38582′, E 14°29.66617′

Registrace

Není potřeba, o své účasti můžete dát vědět v diskusi pod propozicemi.

Program

sobota 21.5.2016

10:00 – 11:00 – stavba tratě
11:00 – ??:00 – volné plavby, popř. regata v tug towingu

Lze předpokládat změny v časovém plánu, proto je pouze orientační.

Pravidla

Pokud proběhne regata v tug towingu, proběhne podle platných pravidel pro tug towing. Vítěz soutěže bude vyhlášen v každé kategorii zvlášť. Výsledky se do TT Cup 2016 nezapočítají.

Provoz RC souprav Během regaty jsou povoleny RC soupravy pracující v pásmu 27MHz, 40MHz a 2,4GHz. Přidělování frekvencí na provoz RC souprav bude organizováno pomocí kolíčkového systému. RC vysílač nesmí být zapnut pokud nemá na anténě připnutý kolíček z kolíčkové tabule s číslem kanálu na kterém pracuje.

Rozhodčí a organizátoři Hlavní rozhodčí: bude stanoven před zahájením regaty.

Ubytování

Ubytování – nezajišťujeme.

Stravování – každý účastník si zajišťuje sám.

Ostatní

KlubNAMOLO! o.s.: KlubNAMOLO@seznam.cz
Telefon: +420 603 453 712

Další informace k tomuto soutěžnímu setkání (tratě, výsledky, zápisy a pod…)