Letošní sezónu opět zahájíme „Zimní regatou“ v Mostě. Vše je již zamluveno včetně ubytování v nám již dobře známém hotelu Pohádka v Mostě. Pozorně si přečtěte si propozice!

Podmínky účasti

Regaty v tug towingu se může účastnit každý, kdo má model remorkéru, který vyhoví pravidlům pro tug towing. V případě, že se budete chtít přijet podívat jen jako diváci, tak pouze po dohodě s pořadateli, protože bazén není veřejnosti přístupný a prostory kolem něj jsou omezené. Můžete sebou také vzít nějaký jiný model (auto, tank a pod.) pro předvedení dětem z dětského domova. O případných změnách budete ihned informováni prostřednictvím těchto stránek a elektronickou poštou.
 
Upozornění
Pro přístup k bazénu je nutné mít vhodnou obuv! V prostoru bazénu není povolena konzumace potravin! Provozem modelu nesmí dojít k znečištění vody v bazénu (únik mazacích olejů, tuků a pod.).

Termín a místo

Kdy ?
24. až 26.února 2023.

Kde ?
Sejdeme se v Mostě u bazénu Dětského domova.
K dispozici bude šatna, elektrická přípojka 220V, voda, WC.

Místo konání na mapě

Souřadnice: 50°30’23.178″N, 13°39’32.683″E

Registrace

Prosíme vyplňte pečlivě přihlášku a registrujte každého soutěžícího zvlášť! Protože se jedná o první regatu v letošní sezóně, vyplňte všechny údaje!. Typ startu uvádějte jako nový! Tím bude zajištěna aktualizace údajů pro letošní sezónu.

Uzávěrka přihlášek na regatu: 19.února 2023 ve 23:00 hodin.

Přihláška na regatu

Přijaté přihlášky ke zpracování

Seznam přihlášených soutěžících

Registrovaní účastníci budou o případných změnách informováni elektronickou poštou na adresu, kterou uvedli v přihlášce.

Startovné
Předpokládané startovné je za start v jednom týmu a v jedné kategorii 200Kč, za start v každém dalším týmu nebo kategorii 50Kč. Startovné platí na oba soutěžní dny. Členové Spolku NAMOLO! startovné neplatí !

Program

sobota 25.2.2023

08:00 – 10:00 – stavba tratě

10:00 – 11:00 – trénink TT (bez vleků)

11:00 – 18:00 – 1. a 2.kolo soutěže v TT

neděle 26.2.2023

08:00 – 15:00 – 2. a 3.kolo soutěže v TT

15:00 – 16:00 – úklid tratě

16:00 – 17:00 – vyhlášení výsledků v TT

Lze předpokládat změny v časovém plánu, proto je pouze orientační.

Pravidla

Regata v tug towingu proběhne podle platných pravidel pro tug towing a pravidel pro TT Cup 2023. Vítěz regaty bude vyhlášen v každé kategorii zvlášť. Výsledky se do TT Cup 2023 započítají pro každou kategorii zvlášť.

Trénink před regatou bude povolen pouze bez vleků!

Provoz RC souprav Během konání regaty jsou povoleny RC soupravy pracující v pásmu 40MHz a 2,4GHz. Přidělování frekvencí na provoz RC souprav bude organizováno pomocí kolíčkového systému. RC vysílač nesmí být zapnut pokud nemá na anténě připnutý kolíček z kolíčkové tabule s číslem kanálu na kterém pracuje. Kolíčky nemusí být opatřeny RC vysílače pracující v pásmu 2,4GHz.

Rozhodčí a organizátoři Hlavní rozhodčí: bude stanoven před zahájením regaty. Nominovaní rozhodčí

Ubytování

Spolek NAMOLO! zajistil ubytování v hotelu Pohádka. Pokud máte zájem o ubytování v hotelu, vyplňte objednávku ubytování nejpozději do 30. ledna 2023.
Kdo si neprovede rezervaci ubytování prostřednictvím Spolku NAMOLO! do uzávěrky, zajišťuje si ubytování sám. Organizátoři z technických důvodů po uplynutí uzávěrky nemohou rezervaci ubytování dále zajišťovat.

Vyplňte objednávku ubytování a po jejím odeslání si v přehledu podaných objednávek ubytování zkontrolujte, že Vaše objednávka byla skutečně registrována.

Objednávku ubytování prosím vyplňte i v případě, že jsem s Vámi o ubytování hovořil osobně telefonicky.

OBJEDNÁVKA UBYTOVÁNÍ

Přehled podaných objednávek ubytování

Ostatní

SpolekNAMOLO!: SpolekNAMOLO@gmail.com
Telefon: +420 603 453 712

Další informace k tomuto soutěžnímu setkání (tratě, výsledky, zápisy a pod…)