lodnitelegraf80x80Ahoj páni Kapitáni! 🙂

Již za tři týdny se tradičně sjedeme do Mostu, abychom zahájili novou (již sedmou) sezónu v tug towingu. V tamním malém, ale útulném bazénu Dětského domova budou opět naplno prověřeny vaše modely remorkérů a vaše schopnosti je ovládat.

Protože je potřeba do 6.února 2012 potvrdit rezervaci ubytování v hotelu Špejchar, prosíme všechny kapitány, aby si rezervaci potvrdili co nejdříve. Také prosím ty kapitány, kteří do Mostu chtějí přijet soutěžit a ještě se nepřihlásili, aby svoji přihlášku neodkládali až na uzávěrku. Veškeré potřebné informace najdete v propozicích k soutěžnímu setkání.

Koncem ledna proběhlo v Praze školení rozhodčích. Sešli jsme nad pravidly pro tug towing a prodiskutovali všechny poznatky z loňských ročníků. Nová aktualizovaná pravidla prakticky žádné novinky nepřináší, pouze drobná upřesnění a zjednodušení. Nová verze pravidel bude zveřejněna co nejdříve a budete o tom informováni.

Řady rozhodčích rozšíří Luděk Rais, kterého všichni dobře znáte.

Členům Klubu NAMOLO o.s. byly rozeslány nové faktury na členské příspěvky na rok 2012. Prosíme o jejich uhrazení, pokud jste tak ještě neučinili. V případě, že Vám faktura nebyla doručena, kontaktujte nás pomocí elektronické pošty a nebo na tel: 603453712.

Mějte se fajn a těšíme se nashledanou v Mostě!

Keba