soutez2Vážení kapitáni, kadeti, plavčíci a příznivci RC lodí!
Jménem floty LMK Příbram připomínám a zvu na letošní TT Workshop pořádaný na Fialově rybníku v Příbrami 5.-7.srpna 2011. Pro koho je akce určena? Přestože je v názvu Tug towing, uplatní se plavidla požární, vojenská, výletní, plachetnice i parníky. Zkrátka všichni kapitáni, kteří mají větší ambice, než bezcílně křižovat vodní plochu. A protože jsme také modeláři letečtí, uvítáme rádi i hydroplány. Jedinou výjimku tvoří rychlostní čluny a to zejména na spalovací motor. Tady by byla nutná individuální dohoda s majitelem rybníku a raději nechejte podobné stroje doma.Letošní program bude volnější než loni a dá větší prostor experimentům. Každý účastník si bude moci sestavit vlastní, byť „sebešílenější“ překážku, limitovanou pouze množstvím dostupného stavebního materiálu. Mimo cizelování manévrů tug towingu je vypsána soutěž požárních lodí. Klání se bude moci zúčastnit jakýkoli lodní model opatřený funkčním vodním dělem.

Program

Pátek: stavba zázemí a příprava trati.
Sobota: tug towing a hasiči. Večer proběhne konzumace čuníka.
Neděle: dostanou příležitost experimentátoři a odpoledne po sobě uklidíme.

Občerstvení

K dispozici bude točené pivo a točené prase. Pivo chlazené a čuník
pečený. Z lešení a plachet zbudujeme přístřeší pro případ nedokonalého počasí. Účastnický poplatek ve výši 200 korun českých zahrnuje konzumaci obou pochutin. Přivezte si prosím vlastní půllitry, ať se chováme ekologicky. V nouzi nejvyšší dostanete chmelovinu do kelímku.

Ubytování

Zájemci o ubytování se musí závazně přihlásit a dodat své nacionále nejpozději do 25.7.2011 u ubytovacího důstojníka: SandaRadek@seznam.cz nebo tel.737206803.
Kdo nemá zájem o ubytování, ale akce se bude účastnit 1-3 dni, přihlaste se prosím na rais.ludek@seznam.cz nebo 602134552.

Místo konání

Vodní plocha je zde: 49.670003,14.002072 příjezd po silnici souběžné s Milínskou nejlépe od severu.

Těším se na Vaší účast s přáním dostatku vody pod kýlem!
Luďa

PS: Přislíbena je i mezinárodní účast 🙂